Vakantiehuizen en Groepshuizen

Op vakantie gaan in VIP stijl betekend niet alleen maar vakanties naar de meest luxe hotels en resorts. Een vakantie boeken naar een luxe vakantiepark kan namelijk ook echt een VIP vakantie zijn. Veel mensen denken namelijk aan vakantiehuisjes dat je alles zelf moet regelen zoals de schoonmaak, het eten en hele stukken lopen om van het huisje naar de auto te gaan. We kunnen u vertellen dat is lang niet altijd zo!! Er zijn namelijk vele luxe vakantieparken tegenwoordig aanwezig zowel in Nederland als daarbuiten. Soms is het even wat verder zoeken, maar via aanbieders van vakantiehuisjes als Club Med, Belvilla en Vrij uit kunt u al hele leuke vakantiehuisjes vinden met vele extra’s.

vakantiehuisjesVakantiehuisjes the VIP way

Het aanbod aan vakantiehuisjes binnen Nederland is bijzonder groot, en ook binnen Europa is er genoeg te vinden. Het vinden van een VIP vakantiehuisje is alleen wat lastiger. Wij verstaan namelijk onder een VIP vakantiehuis dat u het huisje ervaart als een hotelkamer. Denk hierbij aan een dagelijkse schoonmaak, elke dag schoon bedlinnen en roomservice. De vakantiehuisjes die wij u aanraden zijn dan ook van dit niveau. Daarbij letten we ook op de extra faciliteiten die hierbij in de buurt aanwezig zijn. Denk bij een wintersport vakantie aan een skipas, eventuele begeleiders waarbij u skilessen kunt krijgen. Bij een zomervakantie aan heerlijke zwembaden, animatie voor de kinderen, all-inclusive concepten enz.

Kortom een vakantiehuisje the VIP way is een heerlijke onbezorgde vakantie met alle luxe die u bij een VIP vakantie kunt verlangen. Met VIP vakanties boekt u namelijk eenvoudig en snel een luxe vakantie tegen een scherpe prijs.

VIP Groepshuizen

Als u op zoek bent naar een wat groter vakantiehuis, oftewel een groepshuis dan is het een stuk lastiger om deze inclusief alle extra’s te boeken. U kunt bij onze partner in groepshuizen vele mooie accommodaties boeken welke geschikt zijn voor groepen groter dan 8 personen. Echter de meeste grotere vakantiehuizen zijn de vrijstaande villa’s welke los van parken te boeken zijn. Hierdoor is een schoonmaakservice vaak niet mogelijk. De vele extra’s wel zoals skipassen, zwembaden, sauna’s en nog veel meer. Het is misschien iets meer zoeken om de VIP luxe te vinden waar u naar op zoek bent, en daarom houden wij de beschikbare groepshuizen voor zowel binnen- als buiten Nederland voor u in de gaten, echter het aanbod is beperkt. Als u op zoek bent naar een VIP groepshuis moet u er dan ook snel bij zijn als u verzekerd van wilt zijn.